Fonden Svennebjerggaard​

Svennebjerggaard har siden starten i 2001 tilrettelagt behandlingsarbejdet i samarbejde med ekstern supervisor og skabt en solid bærebølge af omsorg og rytmer i en harmonisk og rolig dagligdag med plads til leg, fordybelse og gode fritidsinteresser.

Bodil Andersen, Speciallæge i psykiatri og tilknyttet Kognitivcenter Fyn, er tilknyttet Svennebjerggaard som supervisor. Ligeledes er Louis Folke Dresbøll,Cand. Psych. også tilknyttet Svennebjerggaard som supervisor.

Vi bruger naturoplevelser i have, skov og ved vandet som et helende element. Vi kan bade og sejle ved sommerhuset på Nordfyn.​

I vores supervision tilrettelægges målrettede behandlingstiltag tilpasset den enkeltes muligheder. 

Der kan anvendes en Vi arbejder i en miljøterapeutisk referenceramme og bruger miljøterapeutiske værktøjer. Ligeledes arbejder vi med kognitiv behandling. Vi vægter at tilrettelægge skolegang og øvrige aktiviteter med det mål for øje at kunne give vore børn og unge succesoplevelser og tro på egen formåen.

To gange årligt afholdes der statusmøder med familien, sagsbehandler og skolepsykolog. På disse møder gøres der status på den personlige og skolefaglige udvikling. Der evalueres på de satte mål, og evt. nye mål.​

Kontakt Svennebjerggaard

Har du spørgsmål vedrørende​ opholdstedet eller ønsker du en yderligere uddybning?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål, og svarer dig hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fonden Svennebjerggaard

Tyrsbjergvej 68, 5210 ​Odense NV

​CVR: 26201446

Finn Bang

​Telefon: 20 57 38 59
E-mail: finn@svennebjerggaard.dk

Gunn Bang

​Telefon: 27 89 96 16
E-mail: gunn@svennebjerggaard.dk

Skal du have kontakt til en af afdelingerne

Børnehus tlf. 28926415

Ungehus tlf. 31867313

Afdeling 351 tlf. 28766351

Lejlighederne Benediktesgade tlf. 51887344